Blogging & Career

Blogtips: Een recap van afgelopen jaar

Blogtips, lijst met beste blogtips artikelen, beginnen met bloggen, je blog laten groeien, professioneel bloggen en  geld verdienen met bloggen

Afgelopen jaar heb ik iedere zaterdag een blogpost geschreven over (professioneel) bloggen. Een serie waarin ik mijn blogtips deel, nieuwe kennis opdoe en die vervolgens ook weer met jullie deel. Deze serie was zo’n succes, dat ik graag een deel 2 zou willen maken. In dit vervolg wil ik wat dieper ingaan op je werk maken van je blog, een eigen bedrijf hebben, maar ook de aller eerste basics voor wanneer je graag een eigen blog wil beginnen en niet weet waar dat begin precies is.

Om deze nieuwe serie te beginnen, wilde ik graag een overzichts post maken met alle blogposts die ik vorig jaar heb geschreven. Om het geheugen op te frissen van degene die vorig jaar iedere post hebben meegelezen en om alvast wat te lezen te hebben voor degene die dat niet hebben gedaan. Mochten jullie nog speciale verzoeken hebben (moeilijke questies of dromen die je graag zou willen verwezenlijken), laat dat dan vooral weten. Stuur me een berichtje, mailtje, tweet of laat hier onder een reactie achter. Hopelijk kan ik dan zoveel mogelijk van jullie vragen beantwoorden en zoveel mogelijk dromen waarmaken.

Tutorials

Geen Foto in Bloglovin, wat nu?

Zo hoef je nooit meer je leeftijd te veranderen op je about pagina

Hoe verander je de kleur van je Bloglovin button

Je blog mobile friendly maken

Reflectie

Een onrealistisch beeld scheppen op internet

Weet je zeker dat je zwakke punten niet stiekem je sterke kanten zijn?

Op zoek naar een stukje authenticiteit

Waarom brainstormen verfrissender is dan een winsterse bries

Laat je blog groeien

Wanneer kan je je posts het beste publiceren?

Zo voorkom je een boete van €544,- voor plagiaat

Hoe verlies ik mijn blogvolgers 1.0

Hoe je meer mensen betrekt bij je blog

5 onmisbare WordPress Plugins

Waarom regelmatig posten je meer bezoekers oplevert

5 vragen die je helpen je niche te vinden

Professioneel bloggen

Hoeveel geld kan ik vragen voor een advertorial?

Wat ga jij doen met je pensioen?

Help! Mijn factuur wordt niet betaald!

A beginners guide to Google Analytics

Alles wat je altijd al wilde weten over SEO

Moet je een layout voor je blog kopen of niet?

Domeinnaam kopen, waarom zou je het doen en waar moet je op letten.

Zo, die lijst was een stuk langer dan ik van tevoren gedacht had. Ik heb dus eigenlijk al een heleboel over bloggen en het hebben van een website geschreven. Gelukkig ben ik nog lang niet uitgeschreven en verschijnt er vanaf volgende week gewoon weer iedere week een blogtips of carriëre post online.

6 gedachten over “Blogtips: Een recap van afgelopen jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *