Beauty

Biomed huidverzorging review + Winactie

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

Er gezond en stralend uitzien, begint wat mij betreft bij een goede huidverzorging. Zonder makeup durf ik de deur nog wel uit, maar wanneer ik mijn huid niet goed heb verzorgd, voel ik mij toch de hele dag wat onzeker. Eén van mijn doelen voor 2016 is het verbeteren en perfectioneren van mijn huidverzorgingsroutine. De producten van Biomed klonken heel erg interessant. Benieuwd of Biomed in mijn verzorgingsroutine mag blijven? Lees dan snel verder.

Biomed

Biomed is een huidverzorgingsmerk uit Duitsland die biologische, medische huidverzorging maakt. Al hun producten zijn voor 98,9% natuurlijk en geschikt voor medisch gebruik, waardoor ze heel erg mild zijn voor de huid. Ook bevatten ze geen parabenen, geen minerale oliën en worden de producten klinisch, maar niet op dieren getest. Dat klinkt allemaal heel erg veelbelovend. Ik testte twee verschillende producten uit de in totaal 60 producten tellende collectie. De Biomed Forget your age Facecream en de peel me up gezichtspeeling.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

Biomed Forget your age facecream

Het eerste product dat ik testte is de Forget Your Age Facecream. De crème komt in een stevige, doorzichtige pot met een plastic zilveren deksel. Het dekseltje voelt niet heel erg stevig aan en er zitten al snel veel vingerafdrukken op. Verder vind ik de pot met de dubbele wand er erg mooi uitzien. Toch vind ik het jammer dat de crème in een pot zit. Een pot werkt minder hygienisch dan een pompsysteem en bovendien verliezen werkzame stoffen en antioxidanten sneller hun werking als ze aan zuustof worden blootgesteld. Vandaar dat ik deze crème liever in een pompflacon had gezien.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

Verder is de crème ontzettend fijn. Hij brengt makkelijk aan en meteen voel ik al dat hij mijn huid ontzettend zacht maakt, zonder dat ik het gevoel heb dat ik een dagcrème draag. Mijn gezicht gaat er niet van glimmen en de crème trekt erg snel in de huid. Droge plekjes zijn na twee keer gebruiken alweer verdwenen. Het is lang geleden dat ik zo’n fijne gezichtscrème heb gebruikt. Meestal zijn dagcrèmes of niet voedend genoeg, of ze laten een vervelend, vettig laagje achter. Deze crème heeft dat beide niet, waardoor hij helemaal aan mijn wensen voldoet.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

De ingrediëntenlijst ziet er ook heel erg goed uit. Veel natuurlijke boters en oliën en weinig dat de huid zal uitdrogen of irriteren. Wel staat er helemaal onderaan de ingrediëntenlijst parfum. Hoewel dit bij Biomed altijd een compleet natuurlijke parfum is, kan dit alsnog de huid irriteren. Ik heb er geen last van gehad, maar het is wel iets om op te letten.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

Biomed Peel me Up gezichtspeeling

Het is alweer een aantal jaren geleden dat is besloot om mijn gezicht niet meer te peelen door het te scrubben met kleine korreltjes, maar met een chemische peeling. Ik gebruikte een gezichtsserum voor ’s nachts met AHA, maar mijn huid werd er niet veel stralender of zachter van. Een peeling met fruitzuren die je na een paar minuten moet afspoelen, sprak mij daarom wel aan. Als een peeling niet de hele avond op je huid blijft, is hij waarschijnlijk ook wat sterker.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

De peeling zit in een handige en hygiënische tube en verveelt gemakkelijk over het gezicht. Tijdens het tandenpoetsen liet ik hem intrekken, om hem vervolgens met lauwwarm water na 3-5 minuten weer te verwijderen. De gebruiksaanwijzing staat alleen in het Duits op de verpakking, maar gelukkig was dat redelijk gemakkelijk te begrijpen. Al redelijk snel begon de peeling wat te prikken op mijn huid. Dit is meestal niet een teken dat een product “werkt” zoals veel mensen denken, maar eerder een teken van irritatie van de huid. Na gebruik was mijn huid dan ook en beetje rood, wat gelukkig snel weer bijtrok.

Mijn gezicht was inderdaad wat zachter na het gebruik van de peeling en ik denk dat deze peeling ook een goed alternatief is voor het scrubben van je huid. Toch was dit nog niet helemaal het wondermiddel waar ik voor mijn huid naar op zoek was en doordat mijn huid begon te prikken tijdens het gebruik, ben ik toch wat voorzichtig in het gebruik van deze peeling.

biomed huidverzorging, biomed peel me up review, biomed review, biomed forget your age gezichtscreme, natuurlijke gezichtscreme, goede kwaliteit dagcreme, review, winactie

Conclusie

Biomed maakt ontzettend mooie, natuurlijke producten en met meer dan 60 producten om uit te kiezen, is er voor iedere huid wel een geschikt product te vinden. Hoewel mijn gezicht wat geïrriteerd raakte van de peeling, ben ik echt ontzettend tevreden over de Forget Your Age Gezichtscrème. De crème voedt goed maar voelt niet vettig aan op de huid en bevat (net als alle andere producten van Biomed) 98,9% natuurlijke ingrediënten. Als deze crème in een tube of pompflacon had gezeten, dan had ik mijn nieuwe vaste gezichtscrème zeker gevonden. Echt een aanrader voor vrouwen met een droge huid zoals ik.

De Biomed Forget Your Age Gezichtscrème kost €29,99 voor 50 ml en de Peel Me Up Gezichtspeeling kost € 14,99 voor 50 ml. Voor de kwaliteit van de producten vind ik dit (zeker voor de peeling) helemaal niet duur en bovendien gaan de producten erg lang mee in gebruik. Meer weten over Biomed? Kijk dan even op de website.

Wil jij deze twee producten van Biomed ook uitproberen en kijken of je net zo tevreden bent als ik? Laat dan een comment achter op deze post met jouw favoriete huidproduct en like de Facebookpagina van Biomed. Zorg ervoor dat je een geldig email adres invult, zodat ik je een mailtje kan sturen als je gewonnen hebt.

10 gedachten over “Biomed huidverzorging review + Winactie”

 1. Wat een fijne winactie! Ik gebruik momenteel Clinique maar heb het gevoel dat mijn huid er wat aan gewend raakt :/. Ik zou daarom graag eens iets anders proberen, verandering van spijs doet eten toch :3 (op huidvlak misschien ook haha). Ik hou het meest van zelfbruiner als huidproduct, zelfs in de winter geeft het meteen iets extra en lijk ik toch wat gezonder haha . Groetjes!

 2. Ik ben heel benieuwd naar de producten van Biomed. Ik lees er veel goeds over bij verschillende bloggers, dus zou het zelf ook graag eens proberen. Ik was al volger van Biomed op FB. (Tamara Mara Großmaul)

 3. Ik doe graag mee!
  Zelf gebruik ik het liefst gewoon een reiniger om mijn overige makeup resten eraf te halen en het helemaal goed te reinigen en een nachtcrème. Heel veel verdere producten gebruik ik niet.
  Heb de facebookpagina geliked; zoe louwerse

  liefs, Zoë

 4. Wohhhh dat klinkt veelbelovend & lijkt me heerlijk voor mijn huid. Momenteel wat stress, wat van mijn gezicht lijkt af te lezen.. Direct mijn huid erg onrustig, dit gure weer helpt ook niet echt mee voor een gezond velletje… Ik maak graag een kansje op deze heerlijke verwennerij, waanzinnig dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog. Ik maak dolgraag een kansje…
  Groetje van ilsiee

 5. Geen idee of deze winactie nog open staat…. Een echt favoriet huidverzorgingsproduct heb ik eigenlijk nog niet gevonden. Wat ik zo op de diverse blogs lees over Biomed, vind ik overigens best indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *