Beauty Lifestyle

Benefit adventskalender 2013

countdown, to love, adventcalendar, adventskalender, benefit, nederland, haul, makeup

Hij is er! De Benefit countdown to love adventskalender die ik vorige maand bestelde is uiteindelijk toch aangekomen. Ik ontving eerst alleen het pakje waarin de proefverpakkingen zaten die ik bij mijn bestelling kreeg. De kalender was toen nergens te bekennen. Ik was al even bang dat hij kwijt zou zijn en ik deze prachtige, luxe adventskalender nooit in handen zou gaan krijgen.

Gelukkig kwam het pakje een paar dagen later alsnog. Met een grote bon van de douane, dat wel.

Benefit, adventskalender, adventcalendar, mini, blush, lipgloss, highlighter, kerst, cadeau, kalender, advent

Het allereerste wat mij opviel was de grootte van de kalender. Want hij is HUGE! De kalender heeft het formaat van mijn totale romp. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n grote adventskalender gezien heb. Verder is de kalender heel erg stevig. Hij is gemaakt van karton, maar heeft een dikke, stevige rand waardoor het een echte eyecatcher wordt.

In het midden van de kalender staat een vrolijke afbeelding die best typisch Benefit is. Ik vind het meer een oud en nieuw plaatje dan een kerstafbeelding, maar vrolijk is hij wel. In deze afbeelding zijn 24 deurtjes uitgestanst, zodat je ze gemakkelijk kunt openen.

De adventskalender telt vanaf 1 december tot aan kerstmis. In totaal zitten er dus maar liefst 24 mini cadeautjes in van Benefit. Eén cadeautje voor elke dag tot aan kerstmis. Ik heb stiekem al een beetje rondgekeken op het internet, dus ik weet al een beetje wat ik kan gaan verwachten. Toch zal ik braaf iedere dag een hokje open gaan maken tot aan kerstmis en ik ben er niet minder excited om!

benefit kalender

Omdat de adventskalender pas vanaf zondag 1 december begint te tellen, moet ik met heel veel moeite nog een paar dagen wachten totdat ik het eerste vakje mag openen. Ik heb heel erg veel zin om al die mooie producten te gaan uitproberen en reviewen voor jullie. In december zullen jullie dus een heleboel Benefit producten voorbij zien komen. Ik zal ervoor zorgen dat er ook nog andere posts online komen, anders wordt het allemaal wel heel erg eenzijdig.

De Benefit kalender bestelde ik bij de Amerikaanse website van Benefit. Hier verzenden ze ook naar Nederland maar de verzendkosten zijn wel aan de hoge kant. Ik betaalde $ 68,= voor de kalender, exclusief verzendkosten. Daar kwamen de douanekosten van 26 euro nog bovenop, dus je kan wel nagaan dat dit een ontzettend luxe adventskalender is geworden.

English: Finally I received my Benefit advent calendar. I was afraid it wouldn’t come anymore, but it did. With a huge importtax bill… So it was pretty expensive to get this baby shipped to The Netherlands! However, I am really happy with it and I can’t wait to open the first box on the first of December!

9 gedachten over “Benefit adventskalender 2013”

  1. Ah wat balen zeg van die douanekosten! Ik heb het ook al vaak meegemaakt en vond meestal de kosten niet het irritante deel maar wel dat je wéken moet wachten op je pakketje. Of als het een pakketje is met minerale foundation en de douane alles heeft geopend, waardoor je hele bestelling onder de poeder hangt -_-”

    De kalender lijkt me wel prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *