Beauty

Beautygloss by eyelure wimpers | Silky & Pretty

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

Nepwimpers, in Amerika is het heel normaal om ze te gebruiken in je dagelijkse makeup. In Nederland is dat nog lang niet zo geaccepteerd en dat terwijl een mooi paar wimpers je oogopslag net even wat specialer kan maken. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie nepwimpers die zich goed met mijn eigen wimpers zouden vermengen, zodat ik een vol maar toch natuurlijk resultaat zou krijgen. Toen ik het bericht in mijn mailbox kreeg dat Mascha van Beautygloss haar eigen wimpers had ontworpen in samenwerking met het bekende wimpermerk eyelure, wist ik dan ook meteen dat ik deze wimpers moest gaan testen.

In totaal ontwierp Mascha drie verschillende soorten wimpers. Silky voor een subtiele, dagelijkse look. Pretty voor een wat meer opvallende cateye en Fluffy voor volle wimpers en een feestelijke oogopslag. Ik probeerde de twee soorten waar ik zelf het meest benieuwd naar was: Pretty en Silky.

Alle drie de soorten wimpers komen in een typisch beautygloss roze doosje. Op de voorkant staat de naam van de wimpers en een foto van Mascha waarop ze de wimpers zelf draagt. Zo is het effect van de wimpers meteen al duidelijk te zien.

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

Wanneer je het doosje opent, vind je naast de wimpers ook een flesje wimperlijm. Zelf vond ik deze lijm gemakkelijk in gebruik en ook gemakkelijk om weer te verwijderen. Wel vond ik de lijm iets te zwak waardoor de wimpers gedurende de dag snel loslieten.

De wimpers zelf zien er erg mooi en natuurlijk uit. Ze voelen soepel en zacht aan en dat terwijl de wimpers gemaakt zijn van 100% kunsthaar. Een keuze die ik heel erg kan waarderen. Zeker als het kunstmateriaal nog steeds zo soepel, zacht en natuurlijk aanvoelt als echte haren.

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

Op de achterkant van de doosjes staat een closeup van de ogen van Mascha met de wimpers op. Zo kun je al duidelijk het effect van de wimpers zien, waardoor je wellicht minder snel een miskoop doet. Ook staat er een duidelijke uitleg over hoe je de wimpers het beste kunt aanbrengen.

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

Dan is het tijd om de wimpers zelf uit te proberen. Ik besluit om pretty voor de foto te testen. Omdat deze het meest opvallend zijn, is het effect ook het meest duidelijk op foto te zien.

Zoals jullie kunnen zien ben ik nog niet zo’n held in het opbrengen van de wimpers, maar er is niets dat een beetje eyeliner niet zou kunnen oplossen. Bovendien baart oefening kunst, dus gelukkig zijn deze wimpers herbruikbaar. Op de foto’s draag ik naast de wimpers zo min mogelijk makeup, zodat het effect van de wimpers zo goed mogelijk zichtbaar is.

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

De dikte van de wimpers is echt perfect en omdat ze naar boven toe smaller worden, is het effect van de wimpers ook heel natuurlijk. De Beautygloss nepwimpers vermengen zich gemakkelijk met je eigen wimpers, waardoor het effect van de wimpers erg mooi is. Als je goed op de foto’s kijkt, zie je ook dat de wimpers maar heel iets langer zijn dan mijn eigen wimpers. Hierdoor valt het eigenlijk bijna niet op dat je nepwimpers draagt. De wimpers zijn lang, maar niet onnatuurlijk lang.

Behalve dat ik nog veel moet oefenen met het aanbrengen van de wimpers en dat de wimper lijm erg zwak is, heb ik echt niks op deze mooie wimpers aan te merken. (hoe vaak kan je het woord “wimpers” typen?)

beautygloss eyelure wimpers review, silky, pretty, mascha

Ben je op zoek naar mooie wimpers van goede kwaliteit? Naar wimpers die zich mooi vermengen met je eigen wimpers of naar wimpers die er echt uitzien, zonder van echt haar te zijn gemaakt? Dan zijn de Beautygloss by eyelure wimpers perfect.

Alle drie de soorten zijn exclusief te koop bij etos. Silky kost € 6.99 Pretty kost € 7.99 en Fluffy kost € 8.99. Alle wimpers zijn herbruikbaar en krijgen een tubetje wimperlijm meegeleverd.

Dragen jullie wel eens nepwimpers? Hoe lang moesten jullie oefenen om ze mooi op te krijgen?

6 gedachten over “Beautygloss by eyelure wimpers | Silky & Pretty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *