Appartement update #2

Geplaatst op

appartement, uit, huis, wonen, interieur, inspiratie, scandinavisch, modern, H&M home, update, verhuizen, keuken, nieuw, modern

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal, net als ik, een gezellige jaarwisseling gehad met jullie vrienden en familie. 2013 is afgesloten en 2014 staat voor de deur vol met nieuwe kansen en nieuwe ervaringen.

Wat er voor mij komend jaar nieuw zal zijn, is dat ik in het vervolg op mezelf zal wonen. Niet meer iedere dag heen en weer pendelen tussen de universiteit en het huis van mijn ouders en ook niet meer iedere week bij mijn vriend logeren. Nu moet ik echt alles zelf beslissen. De afgelopen weken heb ik hard gewerkt aan mijn appartement om het voor het einde van de kerstvakantie af te hebben. Natuurlijk heb ik ook fijn hulp gehad van mijn ouders, zusje en vriend want wat is er veel schoon te maken in zo’n huisje!

Ondertussen is alles geschrobt en geboend, zijn alle muren gestuced en staan er al een aantal (tijdelijke) meubeltjes. Hoewel mijn huisje dus nog niet helemaal af is, is het af genoeg om er te kunnen wonen.

slaapkamer, sleepingroom, appartement, nieuw, update, uit huis, tijdelijk, matras, op, grond, nachtkastje, DIY, boomstam, wieltjes, modern, scandinavischEen fijn bed met “hotelfeeling” is al uitgezocht en besteld, maar aangezien mijn bed een levertijd van 13 weken heeft, zal ik de eerste maanden op de grond moeten slapen. Ik heb dus een tijdelijk bedje gemaakt van twee matrassen en beddengoed wat ik nog had uit mijn oude slaapkamer. De nachtkastjes zijn gemaakt door mijn moeder. Het zijn twee boomstammetjes die van boven en onder flink zijn gladgeschuurd. Vervolgens zitten er onder ieder tafeltje drie wieltjes, zodat ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn. Omdat ze allebei redelijk laag zijn, weet ik nog niet of ik ze ook als nachtkastje ga houden als mijn “echte” bed straks komt, maar voorlopig staan ze hier prima.

 

tv, televisie, kast, IKEA, bestå, wit, hoogglans, budget, luxe, modern, strak, nieuw, woonkamer, appartement, uit huis, scandinavisch, warm, gezellig
Mijn nieuwste aanwinst is deze televisiekast die mijn vriend begin deze week voor me in elkaar schroefde. Het is een laag kastje met hoogglans witte deurtjes en een bovenkant van glas. We hebben lang gepuzzeld bij IKEA om dit voor elkaar te krijgen, maar het resultaat mag er zeker wezen! Wat mij betreft is dit echt hèt perfecte televisiekastje en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Zo begint mijn huisje steeds gezelliger te worden. Een hele fijne plek om thuis te komen, te ontspannen en te leren.

Zien jullie al een beetje vooruitgang?

 

x-Céline
 • Wat heb je een prachtig appartement!

  Reageer
 • Wauw ik zie de vooruitgang al, echt super tof!

  Reageer
 • Ziet er al heel mooi uit!

  Reageer
 • Johanna:

  IK zie nu pas, dat ik al mijn antwoorden nooit heb verstuurd, zodat je dus nooit een reactie op je leuke blogs hebt gekregen. Jammer, maar dat is de onervarenheid van je “opoe”. Ik hoop, dat het nu goed gaat. IK vind het leuk om over je ervaringen te lezen en kijk iedere dag of er nog nieuws is. Succes met alles.

  Reageer
  • Het is nu wel gelukt hoor! :) Leuk zo’n reactie :)

   Reageer
 • Wat een mooi appartement! Gefeliciteerd met je nieuwe huisje!

  Reageer
 • Mooie keuken!

  Reageer
 • Ziet er echt mooi uit, ik schrok wel even van je bed maar toen las ik dat je echte bed nog moest komen.

  Ik ben nu ook mega veel aan het verbouwen X

  Reageer
 • Sandra:

  Hoi!

  Wat een mooi tv meubel! Ik kwam je post tegen tijdens het zoeken voor inspiratie voor mijn eigen appartement. Ik heb ook even bij IKEA gekeken, maar kan dit niet vinden in glas/ hoogglans? Hoe heb je dit voor elkaar gekregen? Omdat je aangaf dat het ene gepuzzel was bij IKEA :)
  Ondanks dat het een paar jaar geleden voor je was, zou je me er echt mee helpen!

  Liefs!

  Reageer

Laat een reactie achter