Adverteren

Without Elephants bestaat sinds Juli 2012 en is uitgegroeid tot een inspirerende Lifestyle blog met een trouwe volgersbase van jonge vrouwen tussen de 16 en 35 jaar. Deze lezers zijn op zoek naar inspiratie in onderwerpen als beauty, fashion, shoppen, koken, interieur en reizen.

Zelf heb ik al ervaring in het bloggen sinds Juli 2010 en heb in die jaren flink wat ervaring opgedaan met het schrijven van webteksten, SEO, fotograferen en het nabewerken van foto’s voor publicatie, Social Media en andere vaardigheden die komen kijken bij het hebben van een blog.

Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk. Van product placement en social media posts tot het schrijven van een advertorial. Omdat ik graag door middel van persoonlijk contact een passende oplossing voor uw bedrijf wil vinden, kunt u het best contact met mij opnemen via de contact pagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Bent u op zoek naar iemand voor het schrijven van professionele webteksten of voor het onderhouden van uw Social Media? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres en kunt u contact met mij opnemen via mijn contact pagina.

Wilt u meer lezen over Without Elephants of over mij? Neem dan een kijkje op de about pagina.

KvK: 62451871

http://greetz.nl/


0. 3d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *