Lifestyle

De leukste Adventskalenders van 2015

adventskalender 2015 beauty, adventskalender 2015, leuke adventskalender, adventskalender essence, adventskalender nederland, adventskalender benefit, adventskalender ciate, adventskalender the bodyshop, adventskalender lush, adventskalender bomb cosmetics

Nog maar één weekje en dan gaan we alweer de aller laatste maand van 2015 in. Nog maar één weekje en dan begint ook het aftellen naar kerstmis. Over één week is het namelijk alweer eerste advent. Toen ik vorige week in een post noemde dat er zo ontzettend veel leuke adventskalenders te koop waren dit jaar, kreeg ik daar zulke enthousiaste reacties op dat ik het niet kon laten om de aller leukste varianten met jullie te delen in een aparte post. Daarom vandaag: de aller leukste adventskalenders van 2015.

Ik vond het vroeger altijd super leuk als mijn moeder voor ons een adventskalender had. Omdat ik toen allergisch was voor chocolade, kregen mijn zusje en ik altijd een kalender met achter ieder hokje een kerstplaatje. Ik kan me nog goed herinneren dat we één jaar een adventskalender kregen van McClicks, waarin we iedere dag een klein doosje kregen met wat kraaltjes, magneetjes of ander materiaal om onze eigen sieraden te maken. De inhoud van ieder vakje verdeelden mijn zusje en ik eerlijk en ik heb nog nooit een leukere adventskalender gehad dan die toen.

Hoewel adventskalenders eigenlijk echt iets van vroeger zijn, komen er steeds meer merken met leuke adventskalenders voor volwassenen. Met makeup, verzorgingsproducten of met lekkere thee. Met deze nieuwe adventskalenders heb ik ook weer helemaal de excitement van een adventskalender teruggevonden. Twee jaar terug bestelde ik de adventskalender van Benefit en ook dit jaar heb ik een hele mooie adventskalender weten te bemachtigen. Welke dat geworden is houd ik nog eventjes geheim. Dat lezen jullie van het weekend in een post. Precies op tijd voor 1e advent.

1- Laten we beginnen met de adventskalender waarmee het allemaal begon. De Benefit adventskalender 2015. Dit jaar brengt Benefit een adventskalender uit met niet 24, maar met 12 vakjes om open te maken voor kerstmis. Ik zie meer merken dat dit jaar voor het eerst doen. Op die manier kunnen er een paar wat luxere producten in de kalender worden gestopt en kan de adventskalender ook beter betaalbaar worden gemaakt voor meer mensen. Dit jaar speelt de Benefit adventskalender een heus Benefit kerstliedje als je hem openmaakt. Hij zit weer vol prachtige mini’s waar je de rest van het jaar mee kunt doen. De Benefit adventskalender kost € 49,- en is te koop bij Douglas.

2- De Ciaté adventskalender is erg bekend in beautyblogger land. Sommige bloggers boeken ieder jaar een tripje naar London om deze mooie adventskalender te bemachtigen vol met heerlijke ciaté nagellakjes. Ik vind vooral de illustratie op de voorkant van dit jaar ontzettend mooi. Ik ben dan ook een groot fan van het mooie London.

3- Ook the BodyShop heeft dit jaar een fijne adventskalender, of moet ik zeggen: Vijf fijne adventskalenders? Variërend in prijsklasse en inhoud brengt The BodyShop vijf verschillende adventskalenders uit. Twee daarvan zijn verkrijgbaar in de online shop en drie in de winkels. In prijs variëren ze van 80 tot ongeveer 120 euro.

4- Het meest bijzondere nieuws van dit jaar is misschien wel dat Essence ook met een adventskalender komt. Vanaf half November is hij verkrijgbaar bij het kruidvat voor € 24,99. Ik zal nog niet zeggen wat er allemaal in zit, maar mocht je niet heel erg veel van nagellakjes houden dan zou ik deze kalender overslaan. Wel ontzettend leuk dat adventskalenders ook bij ons steeds gemakkelijker te verkrijgen zijn.

5- Nog een adventskalender waar ik zelf heel enthousiast over ben, is de adventskalender van BomB Cosmetics. Ik gebruik de handzeep van Bomb Cosmetics altijd graag en mijn favoriete scrub is ook van dit merk. Dit jaar brengt BomB cosmetics dus een kalender uit met achter ieder vakje een mini variant van één van hun fijne zeepjes. De BomB Cosmetics adventskalender kost 20 pond en is verkrijgbaar op de engelse website van BomB Cosmetics.

6- Nog zo’n merk met altijd fijne, handgemaakte producten is natuurlijk LUSH. In de 12 days to christmas krijg je alles wat je maar nodig hebt om helemaal schoon en ontspannen op kerstavond te verschijnen. Deze adventskalender is te koop voor € 84,50 bij de Nederlandse LUSH of voor 49.96 pond op de engelse LUSH website (een stuk goedkoper dus).

adventskalenders 2015, adventskalenders beauty 2015, non beauty adventskalenders, nederland, w7 adventskalender, thee adventskalender, yankee candle adventskalender, my muesli reuzen adventskalender, artdeco adventskalender

Met die eerste zes adventskalenders waren we er nog lang niet. In de tweede helft van alle adventskalenders stopte ik vooral ook veel non- beauty adventskalenders.

7- De adventskalender van w7. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet zeker weet of de paarse of de rode variant de adventskalender van 2015 is. Wel kan ik vertellen dat er een gevarieerd assortiment aan W7 makeup producten achter de deurtjes zit. De W7 adventskalender kost € 43,14 en is hier te koop.

8- Wauw, wat een prachtige adventskalender van L’occitane dit jaar. Ik ben helemaal verliefd op de mooie illustraties die zowel op de voorkant als aan de binnenkant van deze kalender staan. De L’occitane adventskalender heeft in totaal 24 vakjes met achter ieder deurtje een fijne L’occitane mini. Vooral de verschillende handcrèmes van L’occitane zijn goed vertegenwoordigd. Deze adventskalender kost € 39,- en is te koop bij verschillende L’occitane verkooppunten en op de L’occitane website.

9- De eerste niet beauty adventskalender dit jaar is deze jaarlijks terugkerende variant met 24 kleine theedoosjes. In ieder doosje zit een heerlijke winterse thee. Het is een verassing welke smaak in welk doosje zit, maar met smaken als Happy Holiday, Spicey Pumpkin en Peppermint Melon, kan het eigenlijk niet meer mis gaan. Deze kalender is bij verschillende gezondheidswinkels te koop en ook bij de DM in Duitsland. De prijzen verschillen, maar ze liggen meestal rond de € 10,-

10- Nog een hele fijne non-beauty adventskalender is natuurlijk van Yankee Candle. Het Yankee Candle kersthuis is op zichzelf al ontzettend leuk om neer te zetten. Achter ieder vakje zit een geurend theelichtje in één van de nieuwe of oudere Yankee Candle kerstgeuren. Waaronder Snowflake Cookie en Spiced Orange. Het huisje kost € 34,99 en is onder andere hier te koop.

11- Dit is denk ik de aller grootste adventskalender in deze lijst en ook de aller grootste adventskalender die ik ooit heb gezien. Deze enorme doos bevat voor iedere dag tot aan kerstmis een heerlijke mueslimix van mymuesli met op de laatste dag een speciale verassing. De muesli adventskalender is te bestellen op de website van MyMuesli.

12- Nog een laatste beauty kalender om deze lange blogpost mee af te sluiten. Ook artdeco heeft een mooie adventskalender dit jaar. Ik weet niet precies wat er in zit, maar ArtDeco brengt de laatste tijd erg mooie producten uit. Wellicht dat daar er ook een paar van in deze kalender zitten verstopt. De kalender kost tussen de € 40 en € 50 euro en is te koop bij Douglas.

Wauw, dat was een lange blogpost. Gefeliciteerd als je het helemaal tot aan het einde hebt gered. Hebben jullie al een adventskalender voor dit jaar of zijn jullie nog van plan om er eentje te gaan kopen? Mijn adventskalender zit ook ergens in deze lijst verstopt. Kunnen jullie raden welke het is geworden?

10 gedachten over “De leukste Adventskalenders van 2015”

    1. Ja klopt, ik had ook op wat gevarieerders gehoopt. Essence heeft zulke leuke spulletjes, alleen lakjes is dan een beetje jammer. Het was bijvoorbeeld leuk geweest als er achter ieder vakje iets anders had gezeten, waar je dan aan het einde een complete kerstlook mee kon maken. 3 oogschaduws, highlighter, concealer een lipstick etc.

  1. Oh zo leuk! Die van L’occitane vind ik prachtig! Ook de theekalender is er eentje voor mij, zou ik zeker eens proberen! Dit jaar maakte ik mijn eigen adventskalender, toevallig vandaag op de blog ;-) in plaats van leuke cadeautjes koos ik dit jaar voor opdrachtjes en dates! Zo is er ook weer wat meer tijd voor elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *