About

Céline, Without Elephants, OOTD, forever21 blazer

About Céline:

Hoi, ik ben Céline en ben [show-my-age birthday=”01/13/1994″] jaar oud. Na een geweldig leuke tijd op het gymnasium ben ik Biologie gaan studeren. Jammer genoeg bleek dit niet de juiste keuze en na het behalen van mijn propedeuse ben ik overgestapt op de studie International Business Administration aan de Universiteit van Twente.

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Zweeds en in mijn vrije tijd doe ik het liefst niets anders dan lekker eten, bloggen, zingen, het internet afstruinen, nieuwe dingen leren, sporten en gezellige dingen doen met mijn familie.

Nadat ik eerst bijna drie jaar samen met mijn zusje geblogd had, besloot ik aan een eigen blog te beginnen. Without Elephants is nu alweer bijna [show-my-age birthday=”06/01/2012″] jaar mijn uitlaatklep voor alles wat mij bezighoudt.

About the blog:

Na drie jaar lang samen met mijn zusje een beautyblog te hebben gerund, besloot ik voor mijzelf te beginnen. Het moest een blog worden waarin ik alles kwijt zou kunnen. Niet alleen een beauty blog, maar een life blog. Mode, beauty, interieur, recepten, sport en persoonlijke artikelen. Alles zou voorbij komen.

De naam van mijn blog moest dus wel algemeen zijn. Ook moest het een titel zijn die mensen konden onthouden. Een moeilijke opgave dus.
Volgens een “formule” die ik verzon op de basisschool, bestaat een goede website naam uit een kleur en een zelfstandig naamwoord. Daarbij dacht ik dat een ietwat vreemde naam beter bij mensen zou blijven hangen. Ik checkte de beschikbaarheid van verschillende domeinnamen; pinkhippo’s, dancing hippo’s, pink elephants en ga zo maar door. Jammer genoeg waren al deze namen al bezet. Uit pure frustratie besloot ik dan helemaal geen olifanten meer te willen; WithoutElephants. en hé, die naam was nog beschikbaar.

Dat was het begin van mijn blog. Later heb ik een .com domein gekocht, waarop ik nu mijn website heb gehost en sinds begin 2015 is Without Elephants officieel mijn eigen bedrijf.

Ik vind het ontzettend leuk dat mijn blog steeds groter groeit. Dat mensen inspiratie kunnen halen uit hetgeen wat ik schrijf is een enorm compliment en dat steeds meer mensen dit doen, is toch wel een droom die uitkomt. Vanaf Januari 2015 mag ik Without Elephants ook mijn eigen bedrijf noemen. Naast het schrijven van o.a gesponsorde content voor mijn blog, schrijf ik ook professionele webteksten aangepast aan SEO en ben ik Social Media Manager. Als je op zoek bent naar iemand voor deze of vergelijkbare doeleinden, neem dan contact met mij op.

Kvk nummer: 62451871

8 gedachten over “About”

 1. Hi Céline,

  Wat lief dat je mijn site hebt bezocht! Maar jouw site is echt heel mooi!! Eigenlijk welveeel beter dan die van mij :)
  Ik kom hier zeker elke week wel eens hoor! Maar heb je nog tips voor mij?
  Mail me maar met de email die ik heb ingevuld :)

  X

  1. Hej wat een lieve reactie! Ik schrijf iedere zaterdag een blogpost met tips over bloggen, misschien heb je daar wat aan. Als je specifieke vragen hebt, dan mag je die ook altijd naar mij mailen. Ik probeer alle vragen altijd zo goed mogelijk te beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *