6 geweldige borden voor in je keukenkastje

Geplaatst op

leuke borden, leuk servies, scandinavisch servies, design letters, pip studio, iitala, bloomingville, borden

Het kost me niet veel moeite om te zeggen dat ik dol ben op leuk servies. Als ik niet nog net een klein beetje meer van eenheid in mijn keukenkastjes had gehouden, dan had ik waarschijnlijk al een hele grote voorraad aan leuk servies opgespaard. Deze zes leuke bordjes waren daar dan waarschijnlijk ook wel onderdeel van geweest.
Over het algemeen houd ik wel van redelijk natuurlijke en rustige kleuren voor mijn servies. Ik houd wel van vrolijke kleurtjes, maar bij servies wordt dat al snel zo hysterisch. Bovendien komt het eten ook veel mooier uit op een wat rustigere ondergrond.

Het is dat ik echt geen borden nodig heb, anders hadden deze zes leuke borden eigenlijk nog best mooi bij elkaar gepast.

De borden in de collage komen van o.a bloomingville, iittala, design letters, pip studio en nog een aantal onbekende merken. Het eerste bord met de zwarte druppeltjes vind ik het aller leukst, hoewel het roodborstje ook wel heel erg schattig is.

Welk bord vinden jullie het leukst? en van wat voor soort servies houden jullie?

x-Céline
 • Zitten leuke borden tussen!

  Reageer
 • Dina:

  Aaah die met het vogeltje vind ik zo leuk! <3

  Reageer
  • Lief is die he? Heel cute, maar niet al te overdreven opvallend. :)

   Reageer
 • Oeh die linksboven vind ik heel leuk!!

  Reageer
  • Die vind ik ook het aller leukst! Ik kan er alleen maar niet achter komen van welk merk het bord is.

   Reageer
 • De eerste en de derde zijn helemaal mijn stijl, mooi!

  Reageer
  • Jahè? Ik vond het ook hele leuke vondsten. Een beetje Scandinavisch.

   Reageer
 • A.:

  Die van Pip vind ik ook al heel erg lang leuk! Jammer alleen dat bij Pip die goudrandjes eraf gaan in de afwas… (ookal vind ik hem zonder goud ook nog super leuk).

  Reageer
  • Dat heb je heel snel met van die goudrandjes. Ik doe servies met dat soort dingen ook nooit in de vaatwasser. Zelfs niet als er op staat dat dat kan. De versiering blijft dan altijd net iets langer mooi.

   Reageer
 • Wat een gave borden! Vooral links- en rechtsboven

  Reageer
 • Elze:

  Leuk! Ik vind de laatste van Design Letters het leukst, daar wil ik álles wel van hebben!

  Reageer
 • Judith:

  Van welk merk is het zwarte druppel bord en het geruite bord? En/of waar kun je ze kopen? Heel gaaf!

  Reageer
  • Ik heb het even voor je uitgezocht Judith. Volgens mij zijn die twee borden van Bloomingville, maar wel van ondertussen een heel oude collectie. Het geruitte bord heb ik nog kunnen vinden in de webshop deens.nl
   http://www.deens.nl/nl/bloomingville-borden-julie-set-3.html

   Het druppel bord kon ik helaas nergens meer vinden. (Die vond ik zelf ook het leukst)

   Reageer

Laat een reactie achter